• Fri frakt på beställningar över 2000 kr inkl. moms.
 • track-32Trygga betalningar. Faktura- och kortköp.
 • track-32Bli förmånskund och spara pengar (endast företag).
 • track-32Support på 08-6844 22 44 eller info@nordmed.se
Image Alt

Butik

  /    /  Fitness, Infraröd Bastu, Massage, skönhet och hälsa  /  Infraröd bastu för 3 personer

Infraröd bastu för 3 personer

17700 kr

Quantity
Artikelnr: 40136 Kategorier: , ,

Product description

Infraröd bastu i trä som rymmer 3 personer.
Med elektrisk anslutning till ett vanligt vägguttag.

Specifikationer:
 • Värmeaggregat: 6 stycken
 • Effekt: 1900W
 • 110V AC/220 – 240V AC 50-60 Hz
 • Med FM-radio och CD-spelare
 • Syresjonisator
 • Dubbel kontrollpanel
 • Temperatur: 18-60º C
 • Trä: Hemlock
 • Emballage: 3 lådor
Mått:

153 x 105 x 190 cm
Vikt: cirka 186 kg

Fördelar för vår hälsa med infrarött ljus med lång räckvidd:

Ökad livsenergi
Quirumeds bastu använder infraröda strålar med lång räckvidd, samma typ som de strålar som vi får från solen genom atmosfären, en typ av ljus som det mänskliga ögat inte kan upptäcka, men som känns i form av värme.

Det infraröda ljuset i Quirumeds bastu rör sig i ett säkert ljusband med våglängder från 5,6 till 15 mikrometer och står ut för den process av resonansabsorption på celler som producerar syre för god andning, aktiverar blodcirkulationen och vår ämnesomsättning.

Viktminskning
Infraröd värmeterapi bidrar till viktminskning eftersom det stimulerar den metaboliska processen i vitala organ och endokrina körtlar, vilket resulterar i en betydande förlust av kalorier vid varje bastubad. En halvtimme av bastubad har en liknande kaloriförbränning som att springa tio kilometer.

Snabbare sårläkning
Infraröda strålar med lång räckvidd har en kärlutvidgande effekt perifera blodkärl, de tillför syre till leder och extremiteter vilket även resulterar i snabbare läkning sträckningar och muskelspänning, lindrar smärta och minskar kroppens återhämtningstid för sår.

Försköning av huden
Vi gillar alla att visa upp en frisk hud och med infraröd bastu ökar blodcirkulationen vilket leder till att stora mängder näringsämnen förs till huden, vilket ger huden en mycket frisk ton och struktur. Infraröda strålar med lång räckvidd utför även en mjuk rengöring av huden.

Ta bort toxiner
Kroppen behöver för att bli av med toxiner (gifter), antingen exogena toxiner (t.ex. alkohol eller snus), endogena toxiner (t.ex. de som orsakas av en infektion) eller autologa (dvs. de som genereras av vår egen kroppsbyggnad och temperament).

Medan du svettas i en bastu hjälper vi vår lever och matsmältningssystemet att ta bort slaggprodukter. Inte undra på att huden ofta kallas kroppens "tredje njure" eftersom den kan ta stå för 30% av avgiftningen.

Förbättrad kardiovaskulär hälsa
Ifraröd bastu aktiverar pulsen och blodcirkulationen, en viktig punkt för att upprätthålla god hälsa. Ditt hjärtas rytm stärks desto mer blod som strömmar från de inre organen till huden, utan att blodtrycket ökar.

Aktivering av immunsystemet
På grund av höjningen av kroppstemperaturen som bastubadet orsakar, ökar kroppens produktionen av vita blodkroppar. Detta begränsar spridning av vissa virus och bakterier. Det är på grund av detta som värmebehandling genom infrarött ljus är en bra förebyggande åtgärd mot olika sjukdomar.

Förberedelse för massage
En sittning i en infraröd bastu innan du får en massage hjälper starkt att lindra uppsamlad stress och skapa en övergripande känsla av avslappning. Detta gynnar en uppmjukning av muskelvävnad, den grundläggande förutsättningen för att den efterföljande massagen ska vara effektivare och mer djupgående.
 

Rekommenderad sittningstid: 20-30 minuter:

Under de 20-30 minuter per sittning som rekommenderas, kan alla dina sinnen stimuleras.

Känsel
Huden är huvudpersonen och huvudmottagaren. Svettkörtlarna börjar fungera efter 10-15 minuter av bastubad. Med värmen kommer porerna i huden öppnas, detta hjälper till att eliminera toxiner och rengöra huden, vilket resulterar i mjukare, fastare och mer tilltalande hud. Allt utan att utsätta dig för extrema temperaturer (Kom ihåg att infraröd bastu uppnår optimala resultat i relativt låga temperaturer på 40-60 °). Slappna av, luta dig bekvämt tillbaka på ryggstöden i hemlockträ och njut av ögonblicket.

Hörsel
Alla Quirumeds bastur är utrustade med FM / AM-radio, CD-spelare och stereohögtalare.

Lukt
Quirumeds bastur kommer med en syrejonisator för att rena luften och för att avge en blomdoft som hjälper dig att slappna av.

Syn
Alla Quirumeds bastur har lampor (användbart vid läsning)

Smak
För att kompensera för vätskeförluster från svett är det tillrådligt att dricka vatten eller juice. Inne i bastun hittarn du en bekväm hylla där du kan ställa din dryck.

Montering:

Den portabla bastun komma omonterad för enklare transport.