• Fri frakt på beställningar över 2000 kr inkl. moms.
  • track-32Trygga betalningar. Faktura- och kortköp.
  • track-32Bli förmånskund och spara pengar (endast företag).
  • track-32Support på 08-6844 22 44 eller info@nordmed.se
Image Alt

Butik

  /    /  3M LITTMANN Stetoskop, Diagnostik, Stetoskop  /  Elektroniskt stetoskop Littmann modell 3100 71 cm Granat

Elektroniskt stetoskop Littmann modell 3100 71 cm Granat

5880 kr

Nollställ
Quantity
Artikelnr: 34586-1 Kategorier: , ,

Product description

Elektroniskt stetoskop 3M™ Littmann® Modell 3100

Det elektroniska stetoskopet 3M™ Littmann® Modell 3100 ger exceptionellt akustisk respons när du lyssnar. Vi har utfört studier som har visat att det är lättare att detektera svåra hjärtljud som S3, blåsljud  och patologiska lungljud.

Sensor:

Designad för att ge akustisk respons liknande responsen hos ett kardiologistetoskop.

Teknik för reduktion av omgivande ljud:

Denna teknik minskar i genomsnitt 85% av de omgivande ljud som kan störa auskultation.

Förstärker upp till 24 gånger mer:

Förstärkningen kan vara användbar: när hjärtat, lungorna eller kroppsljuden knappt är märkbara; hos överviktiga patienter eller när patientens kläder hindrar dig att lyssna ordentligt.

Brusreduceringsteknik genom friktion:

En behandling vid utformningen av huvudet minskar ljud genom friktion, särskilt jämfört med de första elektroniska stetoskopen. Låg distraktion på grund av ljud genom friktion, mer koncentration när du lyssnar.

Enkel hantering:

En knapp för av- och påslagning, en knapp för val av frekvensfilter huvud/membran och knapparna (+) och () för att justera volymen.
Brusreduceringstekniken fungerar alltid när stetoskopet är . Menyknappen ger en guide på skärmen för att förutbestämma påslagningen.

Lätt och enkelt att använda:

Vikt liknar kardiologistetoskop.
Konventionell båge så att du kan hänga stetoskopet på halsen eller förvara det i en ficka.
Inkluderar två par supermjuka oliver 3M Littmann® i två storlekarså att du kan använda den storlek som passar dig bäst. Membran med antikylbehandling för patientens välbefinnande.

Display LCD:

Rapporterar ljudvolymen och om avlyssningen görs med huvudets eller membranets filter. Visar batterinivån. Visar patientens hjärtfrekvens efter 5 sekunder av auskultation och uppdateras varannan sekund. Med ett lätt tryck påknappen aktiveras bakgrundsbelysningen.

Automatisk påslagning:

Du behöver inte vänta för att starta en ny auskultation. Stetoskopet stannar i viloläge tills nästa auskultation påbörjas. Alltid redo.

Batteri:

Batteriindikatorn på skärmen blinkar när batterinivån är låg. Enkel åtkomst till batterifacket. Använder ett AA-batteri. Om du vill förlänga batteriets livslängd kan litiumbatterier användas.

Auskultation på olika typer av patienter:

Det elektroniska stetoskopet 3M Littmann® Modell 3100 har ett membran som ger stabilitet till auskultation, även ljudöverföring är endast genom den centrala sensorn. Dess storlek är lämplig för bpediatrik och för vuxna patienter och har 24 gångers förstärkning som kan underlätta auskultation av överviktiga patienter.

Mer information

Product Option

, ,