• Fri frakt på beställningar över 2000 kr inkl. moms.
  • track-32Trygga betalningar. Faktura- och kortköp.
  • track-32Bli förmånskund och spara pengar (endast företag).
  • track-32Support på 08-6844 22 44 eller info@nordmed.se
Image Alt

Butik

  /    /  3M LITTMANN Stetoskop, Diagnostik, Stetoskop  /  Digitalt stetoskop Littmann 3200 Svart

Digitalt stetoskop Littmann 3200 Svart

6980 kr

Quantity
Artikelnr: 37676 Kategorier: , ,

Product description

Elektroniskt stetoskop för att lyssna, spela in, sända och kontrollera. Med samma funktioner som modellen 3100, inkorporerar Bluetooth-teknik som möjliggö diagnostiskr avbildning i realtid.Perfekt för spädbarn, barn och vuxna patienter. Inkluderar ett AA-batteri.
– Lyssna
Ljudsensor
Med teknik för reduktion av omgivande ljud (RRA).
Förstärker ljud som är svåra att uppfatta.

– Skicka
Bluetooth® -tekniken möjliggör överföring av ljud i realtid till din dator för senare analys, för att spara dem som ljudfiler och dela dem på nätet med kollegor.

– Spela in
Spela in ett ljud och lyssna senare. Det är nyttigt att ett andra utlåtande eller för att se över undersökningen när patienten redan har lämnat mottagningen.

Verifiera
Visualiserar hjärt- och lungljud med användning av programmet Zargis® StethAssist®, som ingår gratis med stetoskopet.

Specifikationer:

– Teknik för reduktion av omgivande ljud:
Denna teknik minskar i genomsnitt 85% av de omgivande ljud som kan störa auskultation utan att ta bort kroppsljud. Det är svårare att tappa bort viktiga ljud desto mindre bakgrundsljud som finns. 13 % större reduktion över tidigare modeller.

Oliver för perfekt akustisk tätning:
De patenterade oliverna 3M Littmann® är bekväma och ger en perfekt akustisk tätning. Detta innebär bättre isolering mot omgivande buller.

– Akustisk sensor:
Designad för att ge akustisk respons liknande responsen hos ett kardiologistetoskop 3M™ Littmann®. Ljudet som mottas av sensorn överförs till örat genom slangen.

– Brusreduceringsteknik genom friktion:
En behandling vid utformningen av huvudet minskar ljud genom friktion, särskilt jämfört med de första elektroniska stetoskopen. Låg distraktion på grund av ljud genom friktion, mer koncentration när du lyssnar.

– Förstärker upp till 24 gånger mer:
Förstärkningen kan vara användbar: när hjärtat, lungorna eller kroppsljuden knappt är märkbara; hos överviktiga patienter eller när patientens kläder hindrar dig att lyssna ordentligt.